Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Mevcut ekonomik ve kültürel koşulların en üst düzeyde kullanılması sonucu okulumuzu demokratik ve çağdaş bir eğitim kurumu haline getirmek; topluma bilgili, kültürlü ve ahlaklı bireyler kazandırabilmektir.

Misyon: Cumhuriyet İlkokulu, kurulduğu günden bugüne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır. Cumhuriyet İlkokulu’nun Misyonu; Öğrencilerin seviyelerine uygun bilgi, davranış ve genel kültür ile donatılmış; çalışkan, katılımcı, girişken sorumluluk duygusuna sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi olup 17 yerleşim yerinden 4 araçla 47 öğrenci taşınmaktadır. Taşınan öğrencilere sıcak öğle yemeği verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (374) 3314756

WEB - https://dortdivancio.meb.k12.tr

Adres - Adakınık Mahallesi 2.Sokak No8 Dörtdivan/BOLU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan Kargıbayramlar, Adakınık, Çitler mahalleleri ortasında bulunmaktadır.

Adres - Adakınık Mahallesi 2.Sokak No8 Dörtdivan/BOLU

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 2 km, Ankara - İstanbul otoyoluna 5 km, D-100 karayoluna 9 km olup ulaşım karayolu ile oldukça rahat bir şekilde sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 47, ilçe merkezine 2 km dir.