BOLU / DÖRTDİVAN - Cumhuriyet İlkokulu

0 (374) 3314756
Adakınık Mahallesi 2.Sokak No8 Dörtdivan/BOLU
Vizyon
Mevcut ekonomik ve kültürel koşulların en üst düzeyde kullanılması sonucu okulumuzu demokratik ve çağdaş bir eğitim kurumu haline getirmek; topluma bilgili, kültürlü ve ahlaklı bireyler kazandırabilmektir.
Misyon
Cumhuriyet İlkokulu, kurulduğu günden bugüne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır. Cumhuriyet İlkokulu’nun Misyonu; Öğrencilerin seviyelerine uygun bilgi, davranış ve genel kültür ile donatılmış; çalışkan, katılımcı, girişken sorumluluk duygusuna sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
ADSL (2 Mbit)
Lojman
3 - Bir tane 2 katlı, bir tane eski tek katlı lojman vardır. Lojmanların ısınması sobalı olup, lojmanlarda oturan bulunmamaktadır.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine 2 km, Ankara - İstanbul otoyoluna 5 km, D-100 karayoluna 9 km olup ulaşım karayolu ile oldukça rahat bir şekilde sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezi olup 22 yerleşim yerinden 5 araçla 54 öğrenci taşınmaktadır. Taşınan öğrencilere sıcak öğle yemeği verilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan Kargıbayramlar, Adakınık, Çitler mahalleleri ortasında bulunmaktadır.
İl merkezine 47, ilçe merkezine 2 km dir.